DSM Nordic

Feedback er et fagligt magasin med aktuel viden om ingredienser til dyrefoder, udgivet af DSM Nordic. Ideen bag magasinet har været et ønske om at lette adgangen til faglig viden for foderbranchen og gøre det nemmere at holde sig opdateret på ny viden inden for vitaminer, enzymer, foderadditiver m.m.

Magasinet udkom første gang i slutningen af 2010 som et trykt magasin sendt ud til mere end 500 modtagere i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Feedback har i dag en trofast læserskare i hele Norden. Men da brugen af smartphones og tablets er i voldsom vækst og vaner og adfærd er i drastisk forandring er magasinet gået online i 2016.

Fagligt magasin online

Feedback er nu et online magasin – en digital vidensplatform, et opslagsværk, et forum for dialog. Alt det åbner op for nye spændende muligheder for DSM og læserne – heriblandt statistik på besøgende, læseradfærd, mest læste artikler m.m., som kan benyttes af DSM’s konsulenter.

Contentstrategien og blogmagasinet er skabt i samarbejde med grafisk designer Lars-B. Alle indlæg leveres af fagfolk, men redigeres og bearbejdes journalistisk. Der er også sat fokus på distribution af sitet til en udvalgt læserskare. Sitet kan kun læses med login.

DSM Feedback online version

Udvalgte magasiner FØR digital udgave

Feedback DSM

 

Blad DSM

 

Feedback blad for DSM

DSM Feedback blad

 

Feedback DSM

Nyhedsbreve for M21

M21

Ny identitet for Suhr mangemen

Suhr Mangement

G.R.A.S.

WorkPoint slogan

WorkPoint