Videopodcast

Film som værktøj – videopodcast med Mathilde Forstholm og Ketil Teisen.

Journalist og kommunikationsrådgiver Mathilde Forstholm og tv-vært, producer og filmmand Ketil Teisen deler erfaringer med brug af film og storytelling, der kan skabe salg.

Afsnit 1: Storytelling i film hos virksomheder

I afsnit 1 taler vi bl.a. om en 360 graders tilgang til fortællingen. Hvordan vi ved at se virksomhedens ressourcer fra forskellige vinkler kan skabe salg, tiltrække medarbejdere og investorer. Hvordan film kan være med til at brande sig over for kunder, og hvordan vi kan opbygge et godt employer brand – altså kort sagt, en fortælling som medarbejderne er stolte af at være en del af.

Afsnit 2: Specialister på film

Det er vigtigt, at vi også få specialisterne med på film, fordi det styrker troværdigheden og kan være med til at styrke virksomhedens storytelling. Lyt med til denne videopodcast, hvor vi taler om f.eks. ingeniør og specialistvirksomheder og deres berøringsangsten for at kommunikere med film, og hvordan man rent faktisk kan overkomme det at være foran kameraet og performe godt, selv om man normalt holder sig langt væk fra rampelyset og slet ikke er medietrænet.

Afsnit 3: En eller flere film?

Som al anden markedsføring bør du altid lave en strategi. Vil du være foran dine konkurrencer, så lav en 360 graders strategi med video.

I denne videopodcast stiller vi spørgsmål som:

  • Er en film nok?
  • Hvorfor en filmstrategi?
  • Hvornår skal man gå i gang?
  • Hvad skal det handle om?

Afsnit 4: Det perfekte 

Der mange der ønsker at fremstå perfekt på film. Men der er mange årsager til at søge en vis form for uperfekthed!

Hvorfor nu det? Fordi det er mere troværdigt, mere ærligt og ligner den virkelighed som dine kunder, investorer og måske kommende medarbejdere møder. Det sætter dig i det rigtige, det realistiske, det troværdige lys. Det taler vi mere om i dette afsnit.