WorkPoint

WorkPoint slogan

Profilering af WorkPoint

Jeg har stået for italesættelsen af WorkPoint løsningerne inden for dokumenthåndtering, projektstyring, emailhåndtering m.m. Her udover har jeg været med bag nye websites, nyhedsbrevsproduktion til slutkunder, produceret cases og produceret materialer til partnere samt stået for Go-To-Market strategi via Microsoft m.m.

Case med NorseaGroup

Case med NorSea Group

Når det svære gøres simpelt giver det pludselig god mening og skaber værdi for potentielle kunder. En glad kundecase kan via eksempler vise kompleksiteten og værdien af et produkt på en helt anden måde end beskrivelser på et promo website.

WorkPoint er et komplekst it-produkt at sælge. Ledelse, it-afdelingen med flere skal forstå værdien af produktet. Udfordringen er imidlertid, at produktet kan målrettes både projektstyring i entreprenørvirksomheder og sagsstyring i advokatfirmaet eller kontraktstyring i et boligselskab. Det er WorkPoints styrke og svaghed.

NorSea Group er en organisation, der opkøber mange nye selskaber – alle med forskellige krav, behov og ønsker til it-systemet. NorSea Group er derfor et fantastisk eksempel, der viser mulighederne og fleksibiliteten i WorkPoint.

Læs casen her (UK-version)
Læs case her (DK-version)

Case med Brandt & Lauritzen

Case med Dansk Standard

Slogan for WorkPoint

Slogan for WorkPoint

 

Produktblade for WorkPoint

Det er svært at begrænse sig, når ens produkt har rigtig mange funktionaliteter. Hvem vil ikke gerne fortælle det hele. Med disse produktblade har vi sammen med WorkPoint arbejdet på at zoome ind på det vigtige. It-værktøjet dækker i virkeligheden alle fem brochurer, men det giver ikke mening for modtageren at få alle info. Desuden har vi arbejdet en del med den visuelle formidling i billedvalg og grafiske elementer.

Journalist og kommunikationsrådgiver: Mathilde Forstholm
Grafisk designer: Lars-B

Sagsstyring - brochure for WorkPoint

Kontaktstyring brochure for WorkPoint Dokumenthåndtering - brochure for WorkPoint Projektstyring - brochure for WorkPoint

Norstad case

Norstad

Historien om plastvirksomheden Carmo

Carmo

StorkKlinik & Ciconia

Nyhedsbreve for M21

M21