Headhunterens kogebog

“Dit netværk er den vigtigste ressource til succes, og det er vidensvirksomhedernes allervigtigste råstof.” Det mener headhunter Lars Thrane-Møller, der lever 100 procent af sit netværk og dagligt udfordrer andre på deres.

‘Kogebog for netværkere’ er headhunterens egen kogebog med opskrifter, der giver inspiration, tips og gode råd til at få succes som netværker. Som ghostwriter på bogen har jeg interviewet Lars Thrane-Møller om hans tanker og erfaringer med at opbygge et netværk med over 3.000 kontakter og bagefter omformet tankerne i bogform.

Bogen indeholder headhunterens egen ‘opskrifter’ samt er ‘krydret’ med en række citater fra ledere, selvstændige og ansatte, som deler ud af deres erfaringer. Bogen indeholder også tre “mini kogebøger”, som består af interview med stærke erhvervsfolk, der hver især er excellente som netværkere. Alle tre deler ud af deres erfaringer.

Tilrettelæggelse og ghostwriting

Jeg har stået for tilrettelæggelse af bogen, interview, tekst og været i dialog med bureauet Marketsquare omkring bogens meget specielle grafiske opsætning. For bogen er naturligvis inspireret af kogebogsuniverset.

 

Eduard Troelsgård case

Eduard Troelsgård

Historien om plastvirksomheden Carmo

Carmo

Carsten Lemtoft

Brand virksomheden gennem jeres specialister

Meetafy B2B vidensunivers