CUBES Software

Brochure for CUBES Software

CUBES’s software har fokus på talent management, styring af masterdata og visualistering af organisationsstrukturen. Som HR data warehouse opsamler, kvalificerer, analyserer og visualisere CUBES data, som er baseret på en lang række systemer heriblandt SAP, Navision, SQL, Microsoft dynamics, Axapta, Oracle m.m.

CUBES Software havde brug for at profilere virksomhedens software og fremstå med et stærkere brand. Et fokusområde var at adskille sig fra konkurrenterne på HR-systemer, som alen har fokus på talent management.

I mange år havde CUBES Software italesat sig selv gennem mængden af ’features and functions’. Taglinen hed ‘We craft software’, og der blev hos potentielle kunder ofte sat lighedstegn mellem CUBES Software og human resource management-systemer (HRM). Dermed satte CUBES Software i en uheldig konkurrencesituation, da de i virkeligheden stod med et produkt, der skilte sig markant ud på markedet.

Enabling people – ny tagline

Enabling people blev den nye tagline for CUBES Software. Det ramte kernen i produktet, fordi softwaren er mere en blot et HRM-system. CUBES Software enabler hele organisationen – både top management, HR og alle human resources ved at give adgang til relevante data samt et samlet godt overblik over alle human resources i organisationen.

Brochure for CUBES Software

Selvbetjeningen via adgang til data er unik, da al administration omkring eksempelvis ferie, fridage, kurser m.m. foregår hos den enkelte. Det frigør HR-afdelingen for ressourcer og sikrer høj kvalitet af data.

Den nye identitet udmøntede sig i en overordnet brochure, produktblade, cases, præsentationer, ny messestand og skabte hele grundlaget for et nyt website. CUBES fik en ny brand identitet gennem en ny storytelling og et nyt grafisk udtryk. Det grafiske udtryk er lavet i samarbejde med grafisk designer Lars-B.

 

 

 

 

 

 

 

Brochure for CUBES Software

 

Cases lavet for CUBES Software

 

Damasec case

Damasec Global Group

Nyhedsbreve for M21

M21

Webstrategi for Fysioterapien i Centrum

Fysioterapien i Centrum

Psykolog Helle Birkholm-Buch

Birkholm