Carsten Lemtoft

Carsten Lemtoft Olsen har mere end 15 års ledelseserfaring på topplan fra virksomheder som Novo Nordisk, Danisco, CCL Label og Stenqvist. I dag fungerer han som ledelseskonsulent med fokus på målstyring, performance management og forandringsledelse i danske virksomheder.

Med en troværdig kundecase kan du/I skabe den profilering, det image og den brand identitet, du/I ønsker. En kundecase giver et godt indblik i konsulentydelser, som kræver, at man trækker på en lang række af kompetencer i forbindelse med gennemførelsen af forandringer. Kundecasen konkretiserer fluffy begreber og taler om værdien.

Gennem interview kan jeg  gå til sagen, spørge ind til det som kan være svært at bede ens kunde om at sige, når man selv er i et leverandør-kundeforhold. For hvad er det i virkeligheden, som er vigtigt at få frem på en måde, der giver tillid til dig/jer som leverandør, som legitimerer dit/jeres udgangspunkt, og som gør at du/I skiller jer ud.

Tre kundecases, som styrker brandet

Her er tre cases, som er med til at skabe Carsten Lemtofts brand identitet. De er skabt i kombination med Lemtoft.dk promo-website.

Bavarian Nordic
Active Sportswear International
Progressive

Websitet Lemtoft.dk og cases er blevet til i samarbejde med grafisk designer Lars Bechsgaard.

Carsten Lemtoft

Headhunterens kogebog

Norstad case

Norstad

DSM Nordic