G.R.A.S.

Virksomhedens særlige historie

G.R.A.S Sound & Vibration har stor ekspertise i målemikrofoner. I 2014 kunne virksomheden fejre 20 års jubilæum og stod samtidig over for et generationsskifte.

I anledning af generationsskiftet og virksomhedens 20 års jubilæum valgte sønnerne at lave et jubilæumsskrift som en hyldest til stifteren Gunnar Rasmussen for hans bemærkelsesværdige internationale anerkendelse for sit livslange commitment for at forstå fysikkens love og skabe nye verdensstandarder inden for målemikrofoner. Standarder, som i dag stadig bliver anvendt.

Storytellingen vakte overraskende opsigt og glæde i den internationale organisation, og det var der en helt særlig grund til.

En pioner i verdensklasse

Historien om G.R.A.S. Sound & Vibration er ikke kun historien om et firma, der kan fejre 20 års jubilæum. Det er også historien om en af de største danske akustiske pionerer, Gunnar Rasmussen, der i over 60 år har bidraget til ny viden om lyd og vibrationer med sine unikke ideer og design. En pioner, der har været drevet af en ukuelig nysgerrighed for at forstå det umulige, og som samtidig har været stædig nok til at trodse modstand og gå egne veje – og måske netop derfor udviklede nye verdensstandarder inden for målemikrofoner.

Gunnar Rasmussens rejse starter i 1954, hvor han bliver sendt til USA af Brüel & Kjær. Den rejse ændrede Gunnar Rasmussens liv. Han blev meget anerkendt af amerikanerne, fik blandt andet måleudstyr sendt med NASA i rummet, blev hædret for sit design og anerkendt af det internationale selskab The Acoustical Society of America, hvor han fik tilnavnet Mr. Microphone. Alt det er med i bogen.

Gunnar Rasmussen stiftede G.R.A.S. Sound & Vibration i en alder af 68 år efter livslang og tro tjeneste hos Brüel & Kjær. Både sønnerne og børnebørn arbejder i dag i G.R.A.S. Sound & Vibration.

Den gode historie om G.R.A.S.

 

Klapsalver og autografer

Den 22 siders storytelling blev udgivet på dansk og engelsk med en række fotos og blev foræret som en gave til virksomhedens internationale partnere på en global konference i København. Da storytellingen blev lanceret forvandlede salen sig til en stor hyldest med klapsalver. Samtidig måtte den aldrende Gunnar Rasmussen modtage en lang kø af partnere fra hele verdenen, som ønskede at få en autograf.

Bog om G.R.A.S.

WorkPoint slogan

WorkPoint

Webstrategi for Fysioterapien i Centrum

Fysioterapien i Centrum

Artikler for Skanska

Skanska

G.R.A.S.