Meetafy B2B vidensunivers

Brand virksomheden gennem jeres specialister

Viden er fremtiden

Viden bringer os ind i fremtiden. Meetafy er et vidensunivers om ledelse, facilitering og konferencer.

Meetafy blev lanceret i 2016 og har for mig været et hjertebarn fra dag 1. Jeg har udviklet konceptet og har siden starten været tovholder på alle artikler og B2B influencers.

Hele mit karriere har jeg mødt og interviewet inspirerende mennesker samt formidlet viden fra talrige vidensvirksomheder. Som journalist og kommunikationsrådgiver kan jeg med Meetafy.dk tage min egen medicin ved at skabe et vidensunivers, som har en stærk vision om at bane vejen for fremtidens videnssamfund.

I dag tilbyder Meetafy masser af spændende artikler, podcast og e-bøger skrevet og produceret af dygtige specialister. Og visionerne stopper ikke der. Sammen med de to partnere og et stærk team af B2B-influencers er visionen at skabe et stærkt forum, netværk, events osv. – online og fysisk.

+200 artikler | 50 B2B influencers

Specialister, forskere, ledere, eventyrere og mange andre bidrager hver måned til at gøre Meetafy til et spændende univers for vækst. Her kan vi inspirere, pirke til debatten og dele ny spændende viden og forskning.

Opbyg et stærkt content univers

Content marketing platform for B2B

Bag Meetafy er vi tre stiftere med hver vores kompetencer. Jeg er selv journalist og kommunikationsrådgiver med en stærkt digital profil og har siden 2011 rådgivet vidensvirksomheder. Flemming Christensen har i mere end 20 år uddannet ledere i internationale virksomheder. Han er desuden forfatter til en lang række bøger om ledelse, mens Christian Illerup er international SEO-ekspert og digital vækst-guru.

Stifterne bag Meetafy

Norstad case

Norstad

Aaen & Co

Historien om plastvirksomheden Carmo

Carmo

Damasec case

Damasec Global Group