Fysioterapien i Centrum

Webstrategi for Fysioterapien i Centrum

Fysioterapien i Centrum havde et forældet website, som kun indeholdt sparsom information om klinikken. Med et nyt website ønskede de en rebranding af klinikken. De ville bl.a. gerne

  • fremstå som menneskelige og imødekommende – netop fordi de tager imod patienter hver dag på klinikken
  • gøre det nemt at finde hjælp, søge viden og booke tid
  • fremstå troværdige og fagligt kompetente – bl.a. via guides, videoøvelser og artikler, som skaber værdi for patienterne
  • have et moderne udtryk online – også til mobil.

Gennem en proces på et par måneder fik Fysioterapien i Centrum en ny visuel profil, og vi skabte en storytelling omkring klinikken, der omfavner deres vision, og hvem de er hver især.

Samtidig har vi haft fokus på at gøre det nemt for nye patienter at finde hjælp til behandling på deres specifikke problem, booke tid samt søge og finde hjælp til selvhjælp – bl.a. i form at videoøvelser.

Der er også skabt gennemsigtighed, da alle fysioterapeuter er repræsenterede på det nye website med deres specialer – og specialerne er koblet sammen med de behandlinger, som klinikken tilbyder.

 

Mobilversion Fysioterapien i Centrum

Vi har i flere år ønsket os en rebranding af Fysioterapien i Centrums website. I et tæt samspil med grafisk designer Lars B og kommunikationsrådgiver Mathilde Forstholm har vi fået skabt et nyt og tidsvarende website, hvor vi står meget skarpere i vores visuelle udtryk og ikke mindst den historie, vi i dag fortæller om os selv.

Vi fremstår som den moderne fysioterapiklinik, vi ser os selv. Høj faglighed i en imødekommende atmosfære. Vi er samtidig på forkant med brugernes behov online og har gennem god sparring fået en unik mulighed for at brande vores erfarne fysioterapeuter igennem den viden og erfaring, vi har bygget op over mange år.

Vi har været rigtig godt tilfredse med den rådgivning, vi har fået og tror på, det er den helt rigtig måde for os at opbygge troværdighed og være imødekommende over for nye patienter. For det er netop online, hvor mange møder os første gang.

Både Lars og Mathilde har arbejdet hurtigt og effektivt og vendt hurtigt tilbage, hvis vi havde problemer med fx opbygningen af tekst til en side på det nye website. De er meget behagelige at arbejde sammen med i en proces som at få skabt et nyt tidsvarende website, og de følger op på aftaler og overholder alle deadlines. De varmeste anbefalinger herfra.

– Lars-Peter Jensen, Kasper Sander og Thomas Greve, Partnere, Fysioterapein i Centrum

 

Projektet er lavet i samarbejde med grafisk designer Lars B.
Se websitet her 

[vc_single_image image=”905″ img_size=”full”]
Brochure for CUBES Software

CUBES Software

DSM Nordic

Nyhedsbreve for M21

M21

Headhunterens kogebog