Damasec Global Group

Damasec case

Ny hjemmeside for Damasec blev til hele 6 sider

Ny hjemmeside for Damasec Global Group blev til et hovedsite og 5 specialsider, der alle var målrettet egne segmenter med vidensdeling og case stories. Fra start er indtænkt teknisk SEO og Google-optimering 360 grader.

Hos Damasec Global Group har man fem særlige forretningsområder. Damasec stod i foråret 2021 med en hjemmeside, der dækkede fire hovedgrupper: Mine Action, Defence Systems, Physical Protection Systems og Event Systems.

FØR
Damacec

EFTER
Damasec case

Klar og tydelig storytelling og målretning via subsites

Damasec Global Groups fundament hviler på en bred erfaring fra forsvarsoperationer i nogle af verdens farligste hotspots. Derfor giver det også gode mening, at Damasec Global Group er den førende danske kommercielle entreprenør på ammunitionsrydnings-, minerydnings- og security-entrepriser finansieret af offentlige institutioner, civile entreprenører/firmaer, FN og organisationer m.fl. Et klart og tydeligt DNA og et godt fundament for en god storytelling.

Damasec dækker i dag også over Event Systems og Traffic Systems, hvoraf det sidstnævnte forretningsområde var undervejs i forbindelse med processen. Det udfordrer imidlertid kommunikationen, hvis alle fem forretningsområder skal beskrives på én og samme side – også selv om nøgleordet er sikkerhed – da kunderne tæller både regeringsbygninger, ambassader, banker, lufthavne, internationale organisationer samt kommuner og arrangører af events.

Vi valgte derfor at opbygge et overordnet site for Global Group med en række specialiserede subsites målrettet de enkelte segmenter under hvert forretningsområde. Det blev til følgende hjemmesider, hvoraf alle har samme design – og hvor url-strukturen viser, at det er subsites:

Herunder opdeling af forretningsområderForretningsområder

Forretningsområder

Vidensdeling gennem artikler og cases

Da Damasec baserer sine løsninger på analyser og viden er websiderne naturligt bygget op om vidensformidling i form af artikler og case stories. Artikler og case stories er også skrevet og lagt op på sitet som en del af processen. Del har vi optimeret gamle artikler og cases og skabt nye løbende. Her er bl.a. en artikel som forklarer analysen og beregningerne bag opsætning af perimetersikring – Sådan tager du højde for et køretøjsangreb i byrummet

Nyheder Damasec

Optimering til Google af alle sider

De nye hjemmesider er bygget på WordPress-platform med bl.a. WooCommerce som shopløsning til de konkrete produkter.

I forbindelse med design og opsætning af de nye hjemmesider har det været vigtigt at skabe det optimale fundament for Google. Derfor er der bl.a. lavet on-page optimering af de 5 brandprofiler på Google, hastighedsoptimering, teknisk optimering til søgemaskiner, optimering af fotos. Der er opsat Google Analytics og Google Search Console på samtlige sites. Hertil er etableret sprogmoduler.

Med den nye struktur er Damasecs website fremtidssikret, da det er nemt at udbygge og modellere samt oprette nye artikler, cases og andre elementer. De kan nemt etablere nye forretningsområder under den eksisterende struktur.

Carsten Lemtoft

Aaen & Co

Brochure for CUBES Software

CUBES Software

Headhunterens kogebog