Om mig

Mathilde Forstholm
Journalist og kommunikationsekspert

Content, brand-dna og storytelling

Jeg har specialiseret mig i content marketing, brand-dna og storytelling for vidensvirksomheder.

HEKTISK NYHEDSHJUL OG PIONERÅND

Jeg har en klassisk baggrund fra mediebranchen som journalist og tovholder på avisproduktionen i et hektisk nyhedsdøgn.

Jeg har været med bag søsætningen af to nye aviser i JP/Politikens Hus. Jeg har været en del af et hektisk nyhedshjul på metroXpress og 24timer, da gratisaviskrigen var på kogepunktet i Danmark, og jeg har været med bag opstarten af et nyt dansk pladeselskab for unge talenter med utraditionelle samarbejder på tværs af musikbranchen, erhvervslivet, foreninger m.m. – alt sammen noget som kunne være med til at give omtale og øge kendskabet.

I dag er jeg selvstændig og har et stærkt netværk af dygtige specialister. Jeg er desuden founder af Meetafy.com – et vidensunivers inden for ledelse, teamudvikling, facilitering af møder og oplevelsesbaserede konferencer.

INDIGT I 150+ VIRKSOMHEDER

Igennem de seneste seks år har jeg fået indsigt i over 150 forskellige virksomheder som journalist og kommunikationsrådgiver. Min styrke ligger i forretningsforståelsen, iværksætterens pionerånd og vedholdenhed i nye projekter, og at jeg kan tilføre en bred palette af viden og et netværk af fagligt kvalificerede specialister – særligt inden for opbygningen af digitale platforme og markedsføring.