Dansk Drikkevandskontrol

PR og nyhedsbreve for Dansk Drikkevandskontrol

Dansk Drikkevandskontrol arbejder for at sikre drikkevandet i Danmark. Dansk Drikkevandskontrol sætter fokus på, hvordan bygningsejere og virksomheder kan leve op til lovens krav om at sikre kvaliteten af drikkevandet fra stikledning til sidste taphane.  Dansk Drikkevandskontrol er et uafhængigt netværk for VVS’ere, rådgivnende ingeniører og andre fagspecialister.

Stigende fokus på drikkevandet

I Danmark er vi priviligeret med rent drikkevand i vandhanden. Men vi ser samtidig et stigende antal sager om problemer med drikkevandet i medierne. Derfor har myndighederne et stigende fokus på drikkevandet. Samtidig er et af FN’s verdens mål handler om at sikre, at alle har adgang til vand og sanitet, og at det forvaltes bæredygtigt. Hos Dansk Drikkevandskontrol er fokus derfor på, hvad vi som samfund kan gøre for at sikre det rene vand i fremtiden.

 

Vi gambler med fødevaresikkerheden

 

PR-indsats og nyhedsbreve i branchen

Jeg har siden opstarten hjulpet med PR-indsatsen og nyhedsbreve for Dansk Drikkevandskontrol for at få det rene vand på dagsordenen. Det foregår dels via dialog med partnere i hele landet samt en målrettet indsats på at skabe synlighed og gennemsigtighed omkring kritiske vandinstallationer i bygninger i branchen.

PR: “Vi gambler med fødevarsikkerheden”

 

 

 

Webstrategi for Fysioterapien i Centrum

Fysioterapien i Centrum

Artikler for Skanska

Skanska

Psykolog Helle Birkholm-Buch

Birkholm

Ny identitet for Suhr mangemen

Suhr Mangement